Акумуляторна батарея (АКБ) APRO 20В, 2А, 2020B (895475)

Артикул: 895475
Є в наявності
  • Вага: 0 кг.
  • Ціна:
    941 грн.
  • Стара ціна:
    0 грн.
(0/0)
Напруга акумулятора:  20 В
Технологія акумуляторних елементів:  Li-Ion
Ємність акумулятора:  2А



Акумуляторна батарея 2020 В являє собою Li-Ion батарею напругою 20 V та ємністю 2 А/г. Основна особливість полягає в тому, що вона повністю сумісна з електронним інструментом лінійки Power Е system. До переваг можна віднести автономність та ємнісні показники, що дають змогу працювати, виконуючи типи робіт різної складності та призначення без компромісів та часу на перерву.
За довговічність та збереження цілісності батареї відповідають прогумовані вставки, що забезпечують захист від падінь, ковзання по поверхні та виключають можливість вислизання з рук. Також, акумуляторна батарея захищена від внутрішніх пошкоджень, оскільки має 4 ступеня захисту від: короткого замикання, перезаряджання, перегріву та перерозряджання.
За чітку посадку батареї 2020 В на інструменті відповідає фіксатор, який виключає можливість випадкового від’єднання батареї.
Тримайте ситуацію під контролем, керуйте власним часом та будьте впевнені в своїх можливостях. Лінійка акумуляторного інструменту від APRO оснащена функцією відображення ємності заряду інструменту, яка надає об’єм інформації про весь потенціал робочого часу.

 

Замовити безкоштовний дзвінок

Зворотній дзвінок

Відправити заявку
Обране (1)