Кутошліфувальна машина (болгарка) APRO 20В, 125мм, 4А, 20AG, 1 АКБ, ЗУ, кейс (895100)

Артикул: 895100
Є в наявності
  • Вага: 0 кг.
  • Ціна:
    3588 грн.
  • Стара ціна:
    0 грн.
(3.8/4)
Посадковий діаметр:   22,23
Діаметр диска :  125 мм
Різьба шпинделя:   М14
Тип двигуна:   щітковий
Напруга акумулятора:   20 B
Технологія акумуляторних елементів:   Li-Ion
Місткість акумулятора:   4 А·год
Кількість оборотів холостого ходу:   0-11000 об/хв


В основі корпусу КШМ 20AG закладено можливість використання повороту рукоятки, що допомагає встановлювати сильну точку опору та прикладати зусилля максимально точно. Впливає це також і на комфорт використання.
Тримайте ситуацію під контролем, керуйте власним часом та будьте впевнені в своїх можливостях. Лінійка акумуляторного інструменту від APRO оснащена функцією відображення ємності заряду інструменту, яка надає об’єм інформації про весь потенціал робочого часу.
Завдяки своїй зручній будові та невеликій вазі, Ви маєте можливість довгий час працювати інструментом. Ергономічна рифлена ручка має прогумовані вставки, що допомагають краще утримувати інструмент в руці, захищаючи його від вислизання.
З використанням швидкозатискного захисного кожуху Ви зменшуєте витрати часу на зміну виду робіт та підготовку до їх проведення. До оснащення входить і функція блокування шпинделя, яка дозволяє надійно зафіксувати оснащення, а також швидко проводити його заміну.
Окрім базового оснащення у вигляді самої КШМ, 4 А акумулятора та зарядного пристрою до нього, в комплектацію включені кейс, для зручного зберігання інструменту, та диск, щоб від моменту покупки і до початку роботи Вас відділяв тільки час на дорогу або доставку.
Окремої уваги потребують робочі характеристики болгарки, серед яких обов’язково потрібно виділити роботу диском діаметром 125 мм зі швидкістю обертання до 11 000 обертів на хвилину. Це забезпечує доступ до важкодоступних місць та ефективність використання інструменту.

Замовити безкоштовний дзвінок

Зворотній дзвінок

Відправити заявку
Обране (1)