Зварювальний апарат інверторний APRO MMA-280 K, ел.5мм, + набір кабелів, кейс (894512)

Артикул: 894512
Є в наявності
  • Вага: 0 кг.
  • Ціна:
    4570 грн.
  • Стара ціна:
    0 грн.
(5/2)
Клас захисту:   IP21S
Клас ізоляції:   F
Діаметр електрода, мм:   1,6-5
Напруга холостого ходу, B:   60
Довжина кабелю:   2,5 м
Напруга мережі:   220 (±20%)
Мінімальний зварювальний струм:   20
Максимальний зварювальний струм:   280
ККД, %:   90
Вага, кг:   6,29


Кейс йде в комплектації та захищає від зовнішнього впливу, допомагає при транспортуванні апарату. Можете бути впевнені в тому, що ММА-280 К буде знаходитись в належному стані довгі роки.
VRD - влаштований пристрій, що знижує напругу зварювального апарату. Принцип дії заключається в зменшенні напруги холостого ходу до безпечного рівня. Функція вмикається автоматично при розмиканні дуги.
В апараті наявний якісний мережевий фільтр, який забезпечує стабільність дуги при просадці напруги. Завдяки цьому зберігається рівномірність та якість шва. Процес запалювання дуги та приведення в дію є максимально легким.
Ще одним важливим фактором безпеки при роботі та захищеності інструменту є захист від термічного перевантаження, який гарантує вашому апарату довгий срок служби.

Зварювальний апарат має набір важливих функцій, який покращує результат на виході та значно полегшує робочий процес.

  • HotStart — забезпечує швидке підпалювання дуги;
  • АntiStick — виключає можливість залипання електрода;
  • ArcForce — утримує та посилює дугу у випадку її розриву;
ММА-280 К дозволяє використовувати електрод діаметру 1,6-5мм. Коефіцієнт корисної дії інструменту складає 90% та дозволяє працювати в діапазоні зварювального струму від 20 до 280А. Мінімальна напруга мережі під навантаженням складає 180 В.
Зварювальний апарат при максимальному струмі зварювання працює 6 хвилин без перерви, а 4 хвилини потрібно дати апарату охолодитися. Термодатчики всередині апарату контролюють температуру й при перегріванні вимикають апарат.
До переваг апарату відноситься наявність важливих комплектуючих та аксесуарів, що дозволяють одразу після покупки перейти до активного застосування. Зокрема, це зварювальний щиток-маска, щітка-молоток, кабелі з затискачем та електродотримачем.
 

Замовити безкоштовний дзвінок

Зворотній дзвінок

Відправити заявку
Обране (1)